Om navnehuen.dk

Om navnehuen.dk

Navnehuen.dk så dagens lys for første gang i januar 2020.

Da jeg/vi i 2010 blev beriget med vores først fødte søn, fik vi nogle sutter med navn på. Det har jeg alle dage syntes var genialt, og hvis jeg kunne lave noget ligende, uden at nogen andre også gjorde det, ville jeg slå til med det samme.

Det er ikke nemt at huske, at bære reflekser, men nemt at huske at tage en hue på. Nu kan jeg personliggøre dem med navn eller logo, så man aldrig er i tvivl om, hvem huen tilhører.

Vores motto er: “REFLEKSER REDDER LIV”

Jeg har med mine huer dermed løst 2 ting. Første er, at jeg har gjort det nemmere og smartere, at bære refleks. Anden ting er, at nu er én hue personlig.

Jeg har haft en hue ovre hos Rådet for sikker trafik. De var helt vilde med huen og dens effektivitet, og deres tilbagemelding var “Vi har nu haft huen rundt i huset, og vi er alle helt vilde med den. Du har lavet en lækker og smart hue, som lyser effektivt op i mørket. Vi kan ikke anbefale enkelt produkter, men Rådet for sikker trafik, anbefaler ALTID, at man bærer refleks, og her er dit bud på at løse denne udfordring, et rigtigt godt bud”

Har i ris og ros, er i altid velkommen til at skrive til mig.

Dbh. Martin

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din indkøbskurv er tomRetur til butikken