Om navnehuen.dk

Om navnehuen.dk

Navnehuen.dk så dagens lys for første gang i januar 2020.

Da jeg/vi for 10 år siden, blev beriget med vores først fødte søn, fik vi nogle sutter med navn på. Det har jeg alle dage syntes var genialt, og hvis jeg kunne lave noget ligende, uden at nogen andre også gjorde det, ville jeg slå til med det samme.

Jeg ejer og driver også virksomheden Nexo Denmark Aps, som primært designer og sælger ure. Og da jeg i efteråret 2019 beslutter, at købe en maskine hjem der skulle gravere bagkasser på ure, opstår tanken, at den måske kunne bruges til andet. Det skal dog siges, at jeg kort forinden havde designet en hue serie til Nexo, med logo på et stykke læder.

Der var ikke langt fra tanke til handling, og jeg skyndte mig, at bestille nogle huer hjem uden logo, men med et blankt læder tag på.

I mellemtiden har jeg en snak vedrørende min nye idé, med en kammerat som er gift Norsk. Han foreslår, at der kommer reflekstråd i huen, da det er det alle har i Norge. Han viser mig en hue, og jeg er ikke i tvivl, jeg skal lave navnehuer med refleks i, det er intet mindre en genialt.

Imellem jul og nytår 2019, kommer mit nye vidunder af en maskine så hjem til Bornholm, og efter en del opstarts problemer, kommer den op at køre i start januar 2020. Men glæden varer kort, og jeg løber ind i problemer, da maskinen, pludselig ikke vil mere. Gode råd er dyre, og jeg skynder mig i al hast at købe en ekstra maskine, så jeg ville kunne levere huer.

Det er ikke nemt at huske, at bære reflekser, men nemt at huske at tage en hue på. Nu kan jeg personliggøre dem med navn eller logo, så man aldrig er i tvivl om, hvem huen tilhører.

Jeg har med mine huer dermed løst 2 ting. Første er, at jeg har gjort det nemmere og smartere, at bære refleks. Anden ting er, at nu er én hue personlig.

Jeg har haft en hue ovre hos Rådet for sikker trafik. De var helt vilde med huen og dens effektivitet, og deres tilbagemelding var “Vi har nu haft huen rundt i huset, og vi er alle helt vilde med den. Du har lavet en lækker og smart hue, som lyser effektivt op i mørket. Vi kan ikke anbefale enkelt produkter, men Rådet for sikker trafik, anbefaler ALTID, at man bærer refleks, og her er dit bud på at løse denne udfordring, et rigtigt godt bud”

Har i ris og ros, er i altid velkommen til at skrive til mig.

Dbh. Martin

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din indkøbskurv er tomRetur til butikken